06 de novembre 2017

Activitats variables novembre

L'EMM realitza activitats fixes, les quals mantenen el mateix horari durant tot el curs. També realitza activitats variables, les quals varien cada mes en temàtica i horari, i són proposades arran de les propostes dels participants i de les necessitats percebudes. Aquestes segones, al no ser una activitat rutinària, impliquen estar al dia del blog per estar-ne assabentat.

Les ACTIVITATS VARIBALES de novembre són:

Pràctica de lectura
Per als qui comencen instrument o és els primers anys, farem jocs on practicar l'agilitat en la lectura, tan melòdica com rítmica.

Harmonia moderna bàsica
Encarat als més joves i adults que tinguin interès per agafar un primer contacte amb l'harmonia moderna, molt útil per qualsevol tipus de música.

Percussió corporal
Fer ritmes amb el cos. Una activitat molt divertida que afavoreix la coordinació i té l'essència en el pols, competència imprescindible per qualsevol activitat musical. Destinat també a adults, per retrobar-se amb l'activitat motriu. Aquí en teniu una mostra:



Us animem molt a participar-hi, tant als socis, que us entren dins la "tarifa plana" de la quota mensual, i també a persones externes, les quals us podeu acollir a la quota única d'amic de l'EMM.